Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

http://metsalammen.suntuubi.com, METSÄLAMMEN RATSUTALLI

Metsälampi on sulkenut ovensa maaliskuussa 2017, sydämellinen kiitos kaikille
toiminnassamme mukana olleille!
 Lue foorumikirjoitus täältä

Kaappi nro 13

Lydia

__________
_

Ariadna Sova
Virtuaalieurot: 294,80v€
Hoida viimeistään 28.3. (siirtynyt maaliskuulle tallin hiihtoloman takia)
Olet tasolla 5. (tienaa 3 tuntimerkintää 6. tasolle!)

Tuntisuorituksia: 2
Hoitotarinoita: 11
Tapahtumia: 7
Piirroksia: 1

Tilitapahtumat


Ekstratehtäviä (suoritettu 4)

* Kokeile Rosson kanssa jotakin uutta lajia, ja kirjoita sen pohjalta tarina
tai lähetä piirros hoitopäiväkirjaan! Mainitse suorittavasi ekstratehtävää. 
Palkaksi saat heijastavan ratsastusloimen sekä satulasuojuksen.

* Vietät vauhdikkaan tallipäivän Rosson kanssa. Päivän päätteeksi lataat
kuvan instagramiin tai lähetät tilapäivityksen facebookiin. Mitä päivityksessä
lukee tai mitä hashtageja käytät? Palkinnoksi saat turvakypärän ja letityslenkkejä.


Esittelyteksti

Olen vähän reilu 170 cm pitkä ruskea hiuksinen ja vihreä silmäinen naisenalku. Elämän kokemusta on kertynyt vasta 15-ikävuoden verran, eikä meno tällä hetkelläkään ole mitään fiksuinta, vaikka kokeista vedetään kymppejä. Niihin tavallisiin "hikari nörtteihin" en kuitenkaan kuulu, sillä hevoset jotenkin vain erottavat minut siitä porukasta. Hevosten kanssa osaan tietenkin toimia fiksusti, se kun on aloittelijasta pitäen päähän visusti lyöty. Luonnenpiirteiltä minua voisi kuvailla rohkeaksi ja pessimistiksi. Rohkeaksi siksi, että täytyyhän isojen eläinten kanssa puuhailevien ihmisten olla rohkeita! Pessimisti olin syntyessäni, olen nyt ja tulevaisuudessa, mutta parhaani mukaan yritän nähdä valoa tunnelinpäässä ja muuttua enemmän myönteiseksi.

Minut tunnistaa parhaiten puolipitkistä selvästi ruskeista hiuksistani ja kirkkaan vihreistä silmistä. Hiukset olen tallilla useimmiten vetäissyt huolettomasti poninhännälle. Vaatetus voi vaihdella täysin laidasta laitaan. Toisina päivinä jaksan panostaa ja valita merkkivaatteet aina housuista huppariin ja saappaisiin, toisina päivinä esiinnyn tallissa lökäreissä, kumisaappaissa ja kirpparilta hankituissa huppareissa (viimeisimmässä asukuvassa yleensä..).

Minut saa helposti innostumaan kaikenlaisesta, mutta ihan yllytyshullu en sentään ole. Hevosten kanssa olen puuhaillut pienestä pitäen, alkeiskurssin käynyt 8-vuotiaana ja siitä eteenpäin ratsastanut säännöllisesti. Mikään huippuratsastaja en ole, mutta haluan kehittyä ja tähtään korkealle. Esteratsastus on ainakin tällä hetkellä enemmän se juttu, vaikka tipuin 12-vuotiaana melko pahasti esteen päälle ja siitä on jäänyt pienoiset traumat..


Sinten kommentti

Tarinasi ovat siistejä ja pääosin virheettömiä! Osaat kuvailla elävästi ja tarinat nappaavat lukijansa mukaan. Sisältö on monipuolista ja kiinnostavaa joka tarinassa, eikä hoitomerkinnät ole ns. "toistensa kopioita". Kiinnitä huomiota johtolauseen aloitukseen lainauksen jälkeen: myös huuto- tai kysymysmerkkiin loppuvan lainauksen jälkeen johtolause aloitetaan pienellä alkukirjaimella.
 

Kuvagalleria

 

Palkintokaappi

Palkintokaappiin lisätään voittamasi ruusukkeet ja pokaalit

 

©2019 Metsälammen Ratsutalli / - Toiminta / Lydia - suntuubi.com

(c) Sinte