Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

http://metsalammen.suntuubi.com, METSÄLAMMEN RATSUTALLI

Metsälampi on sulkenut ovensa maaliskuussa 2017, sydämellinen kiitos kaikille
toiminnassamme mukana olleille!
 Lue foorumikirjoitus täältä

Kaappi nro 4

Laura
tallikonkari

_______

M.L. Ärräpää Jätkä
Virtuaalieurot: 143,20v€
Hoida viimeistään 28.3. (siirtynyt maaliskuulle tallin hiihtoloman takia)
Olet tasolla 5. (6 tapahtumamerkintää vielä)

Tuntisuorituksia: 4
Hoitotarinoita: 11
Tapahtumia: 5
Piirroksia: -

Tilitapahtumat

 

Ekstratehtävä (suoritettu 4)

* Lauantaiaamuna olet ensimmäisenä tallilla. Jostain syystä kaikkien 
karsinoiden ovet ovat auki, ja hevoset ovat vallanneet tallin käytävät,
heinäkasat ja rehuhuoneen. Mitä on tapahtunut? Kirjoita tarina tai
piirrä kuva. Palkaksi saat koulusatulan sekä kouluhuovan.

* Tallissa on tapahtunut jotakin omituista, ja vaikuttaa siltä että kaiken
takana on tallikissa Mooses. Kirjoita tarina Mooseksen näkökulmasta!
Palkinnoksi saat 4 kpl joustopinteleitä sekä etujalkojen jännesuojat.

 

Esittelyteksti

Olen siis 19-vuotias tyttö, Laura. Asun avopuolisoni kanssa vajaan 10 kilometrin päässä Metsälammelta. Kulkemista helpottaa huomattavasti oma, pieni hopean värinen autoni, jota voidaan myös kutsua "Lauran kaatopaikaksi". Työskentelen tällä hetkellä lähihoitajana, vaikka unelmatyöni olisikin hevosiin tai kirjallisuuteen liittyvää. Olen ratsastanut melkein koko elämäni. Vajaan kahden vuoden iässä, äitini nosti minut ensimmäistä kertaa hevosen selkään. Tästä alkoikin hevosvillitykseni, joka ei ole vieläkään jättänyt minua rauhaan. Elämäni aikana olen ratsastanut ja hoitanut kaikennäköisiä ja kokoisia hevosia - joitakin pidempään, joitakin vähemmän aikaa. Omaan hevoseen minulla ei kuitenkaan raha - taikka aika - riitä. Ratsastajana ja hevosten käsittelijänä olen määrätietoinen ja ennakkoluuloton. Rakastan hevosia, joilla on hieman pilkettä silmäkulmassa. Vuosien aikana olen oppinut ratsastuksesta useita asioita, mutta paljon on vielä opittavaa. 

Pituutta minulta löytyy 154,9 senttimetriä. Olen siis melko lyhyt ikåisekseni. Ennen tämä vaivasi mieltäni, mutta ainakaan pituuteni ei estä minua ratsastamaan suurimmalla osalla ponsista ! Minulla on liukuvärjätyt, kylmän vaaleaksi sävytetyn hiukset, jotka useimmiten tallilla pidän kiinni poninhännällä. Silmäni ovat vihreän sävyisten, jotka vaihtelevat valosta riippuen paljon eri vihreän sävyjen välillä. Vaatetyylini on melko rento. Jos minua tallilla ei nää ratsastushousuissa, päälläni on yleensä rennot collegehousut. Hupparit ovat mieleeni tallilla, joten niitä näkee päälläni usein. Vapaa-ajalla pukeutuminen on melkeinpä yhtä rentoa kuin tallillakin. 
Luonteeltani olen rento, kaikkien kanssa toimeen tuleva ja sosiaalinen. Vaikka nuorempana olinkin varsin ujo, nykyään muut eivät meinaa saada suunvuoroakaan. "Kaikkien kaveri ei pidä olla, mutta kaikkien kanssa täytyy tulla toimeen". Näin äitini usein nuorempana minulle sanoi ja olen ottanut neuvosta vaarin.Sinten kommentti

Tarinasi ovat kehittyneet huimasti viime aikoina, olet onnistunut karsimaan suurimman osan yhdyssanavirheistä, joista kirjoitin edellisessä kommentissa kaapissasi. Tarinat ovat monipuolisia ja vaihtelevia myös sisällöltään!
 

Kuvagalleria

Et ole lähettänyt piirroksia.

 

Palkintokaappi
Tekijänoikeuksista: Equestrian PRO, Kivimetsän varuste

  

 

©2019 Metsälammen Ratsutalli / - Toiminta / Laura - suntuubi.com

(c) Sinte